Wat een heerlijk recept! Dit recept heb ik gemaakt met de laatste groentes die ik nog thuis had en het is verrassend lekker geworden. Ik heb dit recept als lunch gegeten, maar voeg je er noodles en nog tempeh of tofuh met sojasaus en sambal aan toe dan het je een heerlijke avondmaaltijd. Natuurlijk kun je er nog extra groentes aan toevoegen als je dat lekker vindt.
Schil de zoete aardappels en snij ze in kleine blokjes Snij de kastanje champignons in plakjes Snij de steeltjes van de wilde spinazie in stukjes Doe de kokosolie in de pan Voeg de zoete aardappelblokjes toe Voeg naar een paar minuten de geperste knoflook en kastanje champignons toe Roer het geheel goed door Voeg de sojasaus toe en roer het geheel regelmatig Als de zoete aardappel blokjes zacht zijn voeg je de spinazie nog kort toe, de steeltjes iets eerder Doe het geheel in 2 kommen en breng het eventueel nog op smaak met wat zout en peper Strooi als laatste de hennepzaadjes eroverZoete aardappel met kastanje champignons en wilde spinazie
Printen
Ingredieënten
Instructies