Quinoa met gegrilde groenten vind ik een hele lekkere combinatie. Je kunt natuurlijk variëren met verschillende soorten groenten. Dit keer heb ik courgette en aubergine gebruikt. Het fijne van dit gerecht is dat je het zowel warm als koud kunt eten, dus ideaal als je een dagje weggaat. En als je het handig vindt dan kun je het alvast een dag van te voren klaarmaken. Je kunt het als lunch eten, maar ook als avondeten.

Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking Rooster de pijnboompitjes Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes en besprenkel het met olijfolie Bak de groenten in een in een grillpan of koekenpan totdat ze zacht zijn Voeg als de quinoa klaar is de tomatenblokjes, oregano en paprikapoeder toe Laat het voor een paar minuutjes op een zacht vuurtje staan en roer het regelmatig door Voeg als laatste de gegrilde groenten, pijnboompitten en verkruimelde feta toe Roer het nog een keer goed door en voeg eventueel nog wat zout en peper toe Eet smakelijk! Je kunt dit gerecht 2 dagen in de koelkast bewarenIngredieënten
Instructies
Notities