Granola met abrikozen.
Het is al een hele tijd geleden dat ik een nieuwe granola maakte. Ik ben bezig gegaan om wat nieuwe lekkere combinaties te proberen. En dit is de eerste nieuwe smaak. Ik vind zelf granola maken toch echt het lekkerst. Je kunt elke combinatie maken die je lekker vindt. Dit keer heb als basis 7-granenvlokken gebruikt, maar je kunt ook gewoon havermout gebruiken. Verder kun je eraan toevoegen wat je lekker vindt, zoals verschillende soorten noten, gedroogd fruit of chocola. Granola is echt de moeite waard om zelf te maken, dus eet smakelijk!

Verwarm de oven op 160 graden Hak de amandelen grof Doe 7-granenvlokken, amandelen, boekweikorrels en zonnebloempitten in een kom Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing aan de ingrediënten toe en roer het goed door Verdeel de granola over een bakplaat en zet de in de oven Roer elke 10 minuten de granola door, zo verbrandt deze niet Snij in de tussentijd de abrikozen in kleine stukjes en voeg deze toe als de granola klaar is Je kunt de granola 3 maanden bewaren in een goed afgesloten pot Granola met abrikozen 700 gram
Printen
Ingredieënten
Instructies