Cashewpasta.
Deze cashewpasta is super lekker en heel makkelijk te maken. Het enigste wat je ervoor nodig hebt zijn cashewnoten en wat water. En je kunt er eindeloos mee variëren. Je kunt het gebruiken om stukjes appels in te dippen. En als je het lekker vindt dan kun je nog een klein beetje vanillepoeder toevoegen aan de pasta. Maar je kunt het ook met kruiden mengen en dan lekker op een cracker smeren of in de soep. ook kun je het gebruiken als dressing voor door de salades.
Cashewpasta
PrintenIngredieënten
- 150 gram cashewnoten
- scheut water
Instructies
week de cashewnoten voor minimaal 4 uur in water
doe de cashewnoten in een keukenmachine
voeg een scheut water toe ( ik gebruik het water waar ze in hebben geweekt, omdat daar de oliën van de noten inzitten)
pureer de noten totdat je een pasta hebt
voeg als het nodig is nog een klein beetje water toe
eet smakelijk!
De pasta blijft in de koelkast in een gesloten potje ongeveer 3 dagen goed.