Boekweitpannenkoekjes.
Deze heerlijke boekweitpannenkoekjes kun je goed als ontbijt eten, maar ook als lunch zijn ze erg lekker. Ze zijn makkelijk te maken en lekker met honing, agavesiroop of jam. We eten de pannenkoekjes ook wel eens met verse stukjes fruit. Soms maak ze een dag van te voren, handig voor als je wat minder tijd hebt. Dan eten we ze koud op en dan zijn ze ook erg lekker.
Boekweitpannekoekjes
PrintenIngredieënten
- 2 eetlepels kokosolie
- 1 ei
- 300 ml amandelmelk
- 2 eetlepels agavesiroop
- 2 theelepels bakpoeder
- snufje zout 130 gram boekweitmeel
Instructies
doe het boekweitmeel, bakpoeder en zout bij elkaar en roer dit door
voeg vervolgens het ei, de amandelmelk en agavesiroop toe
roer het goed door tot je een gladde massa hebt
bak de pannekoekjes aan beide zijden op middelhoog vuur
eet smakelijk!